Πατατόπιτα χωριάτικη

(πέταλο ατομική)
Array

Description

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να ξεπαγώσει.
Χαράζετε στα κομμάτια που θέλετε και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο για τραγανό φύλλο.
Ψήνετε στου 170 C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 50′.



Σημαντικό: Στα συστατικά των προϊόντων μας εμπεριέχονται γλουτένη, σόγια, σουσάμι και άλλα υλικά τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία σε άτομα με ευαισθησία. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει τέτοιος διατροφικός περιορισμός μπορείτε να μας ρωτήσετε για επιπλέον πληροφορίες.