Χειροποίητες ζύμες από τον Απόστολο Καγκαρά

" Όλα ξεκίνησαν από τον πατέρα μου Γιώργο Καγκαρά πριν από πολλά χρόνια, στην Αθήνα. Ξεκίνησε, ανοίγοντας φύλλο μπουγάτσας, κερδίζοντας τους πελάτες με την τέχνη του. Το 1970 αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του εργαστήριο. Μέσα σε αυτό το χώρο μεγάλωσα και εγώ μαθαίνοντας από τη γνώση και την πείρα του πατέρα μου και διατηρώντας στο ακέραιο τις παραδοσιακές συνταγές της μητέρας μου ..."


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας ‘Απόστολος Καγκαράς’. Μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής και διάθεσης κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης που σας προσφέρει μοναδικά παρασκευάσματα ζύμης και σφολιάτας, όπως διάφορες χωριάτικες πίτες, πεϊνιρλί, κρουασάν (αλμυρά & γλυκά), ζύμες κουρού, μπριός και αλλά πολλά είδη.

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες που μας έχουν καθιερώσει, με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης χρησιμοποιώντας υλικά από αγνά παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα, εφαρμόζοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.


Χρησιμοποιούμε αλεύρι αποκλειστικά από Ελληνικούς μύλους. Τα τυριά είναι A’ ποιότητας με φέτα βαρελίσια ΠΟΠ από αιγοπρόβειο γάλα, κασέρι γνήσιο, ανάλατη και άπαχη μυζήθρα, αγνό παρθένο ελαιόλαδο ή αποκλειστικά φυτικά έλαια και λιπαρά, αυγά και γάλα μόνο με σφραγίδα.


Τα αλλαντικά είναι από τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα, ο κιμάς και το κοτόπουλο είναι πάντα ολόφρεσκα από τοπικό κρεοπωλείο.

Τα χόρτα, λαχανικά, φρούτα είναι φρέσκα και διαλεγμένα από ντόπιους παραγωγούς. 

 

protes ilesΠρώτες ύλες   certificationΠιστοποιήσεις
  facilitiesΕγκαταστάσεις

Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά υλικά με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής

  Παράγουμε σύμφωνα με πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων   Η παραγωγή γίνεται στο εργαστήριό μας, σε ειδικές εγκαταστάσεις και σε ελεγχόμενες συνθήκες.
         
traditionΠαράδοση  

staffΠροσωπικό

   deliveryΔιανομή
Εδώ και 40 χρόνια σας παρέχουμε ποιοτικά και αγνά προϊόντα, διατηρώντας την παράδοση τώρα με αγάπη και υπευθυνότητα.   Με το εξειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό μας ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με ποιότητα και συνέπεια.   Καλύπτουμε τη διανομή προϊόντων μας εντός και εκτός Αθηνών με καθημερινά δρομολόγια αλλά και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.
         
anaptyxiΔιαρκής ανάπτυξη   new productΜε νέα προϊόντα   protoporoiΠρωτοπορούμε
Στόχος μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς, μέσα από τη διαρκή εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού μας.   Υλοποιούμε διαρκώς νέες ιδέες με γευστικά νέα προϊόντα, που ακολουθούν τις τάσεις και τον παλμό της αγοράς.   Φροντίζουμε μέσα από τη δημιουργικότητά μας και το μεράκι μας να είμαστε ένα βήμα πριν τον ανταγωνισμό.